ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή στην Αράχωβα

Εάν επιλέξετε την Αράχωβα για τη διαμονή σας, οι άρτια οργανωμένες και σύγχρονες τουριστικές επιχείρησης μπορούν να καλύψουν κάθε σας γούστο και επιθυμία.
Από την ιδιαιτερότητα αυτού του τόπου και την και την παραδοσιακή του υφή, κληρονομήθηκε το ”χάρισμα” στους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων να μπορούν με μεράκι φαντασία και δημιουργικότητα να προσδίδουν μια ζεστασιά ξεχωριστή.
Σήμερα στην Αράχωβα υπάρχουν: Σύγχρονα ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, πανσιόν, βίλλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα. Τα οργανωμένα ξενοδοχεία της Αράχωβας παρέχουν ποικιλία υπηρεσιών και είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών τους.
Οι πανσιόν και οι παραδοσιακοί ξενώνες φτιαγμένοι από πέτρα ξύλο και κεραμίδι ανταγωνίζονται και προκαλούν κάθε γούστο και επιθυμία. Ο γεωργοτουριστικός – βιοτεχνικός συνεταιρισμούς της Αράχωβας ”Κυπάρισσος” (Τηλ.: +30 22670 31 519) εκτός από τις κράτησης δωματίων έχει ανάπτυξη μια δράση αξιόλογη (αργαλειός, παραδοσιακές φορεσιές, φαγητά και γλυκά της Αράχωβας). Τα μελή του συνεταιρισμού και ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων μπορούν παράλληλα με την διαμονή σας να σάς δείξουν των τρόπω εργασίας τους αρκεί βέβαια να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Σας παραθέτουμε τα επιλεγμένα κατάλυμα στην Αράχωβα και σας υπενθυμίζουμε πως για την εξυπηρέτησή σας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΙΝΩΝ ΣΠΟΡ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Ε.Κ.Ο.Σ.Α. Τηλ.: +30 22670 31846) διατηρεί τουριστικό περίπτερο πληροφοριών στο κέντρο του χωριού (πλατεία Παπαϊωάννου).